Ohjeet asiakkaalle

Miten lähdetään liikkelle? Voit soittaa tai laittaa s-postia, kun sinulla iskee tarve maarakennusurakoitsijalle.
Käymme läpi ”mitä, missä, milloin ja miten” . Kun olet saanut päätettyä, että haluat meidät suorittamaan työt, laita minulle s-postilla vahvistus siitä. Esim. ”tilaamme xx työn sinulta”
Vain konkreettisesti vahvistetut työmaat otetaan aikataulusuunnittelussa huomioon.
Vahvistettu työmaatilaus on sitova. (Tästä lisää toimitusehdoissa)

Kustannusarvio, aikataulu ja työtunnit: Ennen työmaan aloitusta toimitamme sinulle s-postilla hinnaston, sekä toimitusehdot.
Luethan ne huolellisesti ja kuittaat ne luetuksi ja ymmärretyksi.

Työmaatilaukset menevät keskimäärin noin 2-4 kk päähän varausajankohdasta, joten olethan ajoissa liikkeellä. Nämä kohteet ovat siis sesonkiajan kohteita, eli pihatöitä ja salaojaremontteja yms.

Teemme töitä toistaiseksi vain tuntiperusteisesti. Saat siis etukäteen työmaasi kustannuksista pyydettäessä vain suuntaa antavan hinta-arvion. Laskutus tapahtuu kuitenkin toteutuneiden tuntien ja määrien mukaan.

Tuntikirjauksiin, käytössämme on sähköinen ”work table” työajanhallintajärjestelmä. Lisäämme työtunnit, käytetyt tarvikkeet, materiaalit ja kuljetukset järjestelmään päivittäin. Järjestelmä laskee kokonaiskustannusta koko ajan. Asiakas pysyy kartalla kustannuksista sekä näkee tapahtumat kustannuspohjaisesti.

Lähetämme asiakkaalle sähköpostilinkin, jolla hän pääsee tarkastamaan sekä kuittaamaan työtunnit järjestelmästä. Tämä voidaan tehdä vaikka päivittäin tai kerran viikkoon.

Maksuehto: Kuluttaja-asiakkaille maksuehto 10pvää ja yrityksille 7pvää.

Ota rohkeasti yhteyttä!