Ohjeet asiakkaalle

Miten lähdetään liikkelle? Voit soittaa tai laittaa s-postia, kun sinulla iskee tarve maarakennusurakoitsijalle.
Käymme läpi ”mitä, missä, milloin ja miten” . Kun olet saanut päätettyä, että haluat meidät suorittamaan työt, laita minulle s-postilla vahvistus siitä. Esim. ”tilaamme xx työn sinulta”
Vain konkreettisesti vahvistetut työmaat otetaan aikataulusuunnittelussa huomioon.
Vahvistettu työmaatilaus on sitova. (Tästä lisää toimitusehdoissa)

Kustannusarvio, aikataulu ja työtunnit: Ennen työmaan aloitusta toimitamme sinulle s-postilla hinnaston, sekä toimitusehdot.
Luethan ne huolellisesti ja kuittaat ne luetuksi ja ymmärretyksi.

Pienemmän koneen (6 & 8 tn) työmaatilaukset menevät keskimäärin noin 3-4 kk päähän varausajankohdasta, joten olethan ajoissa liikkeellä. Nämä kohteet ovat siis sesonkiajan kohteita, eli pihatöitä yms.
Isommalla koneella (16 tn) esim talonpohjatyömaita päästään aloittamaan yleensä nopeammalla aikataululla.

Teemme töitä toistaiseksi vain tuntiperusteisesti. Saat siis etukäteen työmaasi kustannuksista pyydettäessä vain suuntaa antavan hinta-arvion. Laskutus tapahtuu kuitenkin toteutuneiden tuntien ja määrien mukaan.

Tuntikirjauksiin, käytössämme on sähköinen ”work table” työajanhallintajärjestelmä. Lisäämme työtunnit, käytetyt tarvikkeet, materiaalit ja kuljetukset järjestelmään päivittäin. Järjestelmä laskee kokonaiskustannusta koko ajan. Asiakas pysyy kartalla kustannuksista sekä näkee tapahtumat kustannuspohjaisesti.

Lähetämme asiakkaalle sähköpostilinkin, jolla hän pääsee tarkastamaan sekä kuittaamaan työtunnit järjestelmästä. Tämä voidaan tehdä vaikka päivittäin tai kerran viikkoon.

Maksuehto: Kuluttaja-asiakkaille maksuehto 14pvää ja yrityksille 7pvää.

Työmaan aikana: Jos haluat itse osallistua työn etenemiseen niin se on toki sallittua, mutta tapaturmavakuutus on syytä olla kunnossa.

Keskustelemme yhdessä työmaasi sisällön ja täten myös sen keston. Tämä on se aika, jonka varaamme sinun työmaasi hoitamiselle. Jos asiakkaasta riippuvista syistä työmaa jatkuu kohtuullisesti pidempään, kuin on alunperin suunniteltu, seuraa siitä tuntihinnan korotus lopputyömaan ajaksi. Jos työmaa jatkuisi kohtuuttoman pitkään, on meillä tuntihinnan korotuksen lisäksi oikeus keskeyttää työ.
Muistathan siis jo alkuvaiheessa kertoa kaikki osa-alueet, jotka haluat teetettävän.

Tätä ei kannata säikähtää  😉
Sääntöjä ja ehtoja on kirjoitettava, jotta vältymme aikataulukatasrofilta. Kuitenkin 90% työkohteista on toteunut suunnitelmien mukaan ilman minkäänlaisia ongelmia.

Ota rohkeasti yhteyttä!