Referenssit

Tälle sivulle olen kerännyt henkilöitä, jotka suosittelevat yritystäni.

Mikko & Vilja / Vantaa Ylästö
– 5-6/2023 Omakotitalon autokatoksen ja varaston maatyöt sekä pihan parannus
”KuCa Kaivaa toteutti omakotitalon autokatoksen ja varaston maatyöt sekä teki piha-alueiden parannuksia, kuten pihakivetyksen asennuksen ja piha-alueiden tasauksia. Kaikki työt valmistuivat aikataulussa ja työn jälki oli erinomaista. Erityisen hienoa oli se, että työmaa oli koko ajan siistissä kunnossa ja työtä tehtiin rivakasti, mutta ennen kaikkea hyvin huolellisesti. Saimme myös parannusehdotuksia ja ideoita projektin aikana. Kustannukset esitettiin todella tarkasti ja niitä pääsi seuraamaan miltei reaaliajassa, eläkeikää lähestyvä valvojamme totesi, ettei ole koko työuransa aikana nähnyt yhtä huolellista ja tarkkaa kustannuserittelyä.
Suosittelemme KuCa Kaivaata erittäin mielellämme.”

Kimmo Perkiö / Vantaa Ylästö
– 9-10/2022 Sadevesi- ja salaojaremontti
”Haastavan vanhan kohteen salaojien uusiminen ja hulevesien viemäröintityöt sujuivat mallikkaasti. Yhteydenpito oli hyvää – koko ajan tiedettiin miten työt etenevät ja miten kustannuksia kertyy. Kaikki toiveet toteutuivat ja työn jälki oli hyvää. Vanhan rakennuksen kanssa tuli paljon muutoksia suunnitelmiin, mutta niistä oli helppo yhdessä sopia. Kaikki työntekijät olivat mukavia ja avuliaita.”

Ville Maila / Helsinki Tapanila
– 6-7/2022 Uuden talon pihatyöt ja kivetykset.
”Piha on hienompi kuin ikinä uskottiin ja pihatyöntekijät olivat todellisia ammattilaisia! Tekivät priimaa duunia koko ajan ja muutenkin ajattelivat asiakkaan parasta ratkaisuissa. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä kaikkeen, kiitos!!”

Anu Vuokko / Taloyhtiö Kirkkonummelta
– 10-11/2021 kahden talon salaojaremontti.
”KuCa Kaivaa teki taloyhtiömme kahteen taloon salaojaremontin. Jo tarjousvaiheessa KuCa erottui edukseen yksityiskohtaisesti eritellyllä hinta-arviolla sekä avoimella ja rehellisellä tavalla keskustella. Projekti sujui kaikilta osin hienosti ja pysyi hyvin aikataulussa. KuCan työntekijät olivat luotettavia, osaavia, siistejä ja erittäin asiakaslähtöisiä. He saivat paljon kehuja taloyhtiömme asukkailta paitsi itse työstä, myös siitä, miten he kommunikoivat kanssamme päivittäin. KuCalla on paitsi osaavaa, myös varsin mukavaa porukkaa! Voin suositella heitä lämpimästi.”

Mikko Mäki-Rahkola / Vihti Nummela
– 5-6/2021 Omakotitalon pihatyöt
”KuCa Kaivaa Oy toteutti omakotipihallemme ison remontin 5-6/2021. Työhön kuului talomme ympärillä olleiden kiveysten pohjien ja korkojen korjaus, lukuisten salaojien tarkistus- ja syöksyputkien kaivojen uusiminen, kahden pergolan ruuvipaaluilla perustus, uusien reunakivien, kiveyksien ja istutusaltaiden teko, tuija-aitojen ojien kaivuut sekä nurmikon multien kuorinta ja uusien multien levitys siirtonurmikkoa varten. Camillan johdolla kaikki työkokonaisuudet tehtiin oikein hyvällä laadulla ja suunnitellussa aikataulussa sekä budjetissa. Lisätyötarpeita tuli jonkun verran piilossa olleista salaojien tarkastuskaivoista ja yhdestä tukkeutuneesta putkesta, mutta nämäkin Camilla otti nopeasti ja avoimesti esiin ennen kuin päätettiin jatkotoimista. Yhteydenpito oli jo tarjousvaiheesta lähtien nopeaa, täsmällistä ja avointa ja itselleni tuli tunne, että olin koko ajan kartalla töiden etenemisestä ja että pystyin osallistumaan tarvittaviin päätöksiin. Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut urakka – suosittelen kaikille ja aion myös itse käyttää KuCa Kaivaa Oy:n palveluita jatkossakin!”

Tuomas Sievänen / Vihti
– 4/2021 Pihakiveyksen pohjatyöt ja massanvaihto.
”Tästä on hyvä jatkaa pihakivien parissa. Kiitos paljon työn tekemisestä. Työn tehnyt tiimi oli kyllä mukavaa porukkaa ja oli oikein hienoa nähdä, että mm pohjan kaadot ja muut tarvittavat asiat huomiotiin niin hyvin kuin mahdollista, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.”

Arto Kiiskinen Peparintie 147 / Vihti Jokikunta
– 3/2021 Mökkitien teko
”Camilla oli tosi asiantunteva ja mukava. Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa, työn jälki oli hyvää ja aikataulussa ja kustannuksissa pysyttiin. Jatkossakin aion käyttää heidän palveluita. Vahva suositus!”

Juho Salminen / Vihti Nummela
-12/2020 Pihatyöt ja salaoja- ja sadevesiremontti.
”Sadevesi-, salaoja- ja pihanmuotoilu-urakka sujui KuCalta kaiken kaikkiaan mainiosti. Alkujaan varsin hajanaisesta tehtävänannostani Camilla sai heti erinomaisesti kiinni, ja kaikista työn aikana ilmenneistä yllätyksistä ja allekirjoittaneen lukuisista lisätoiveista huolimatta projekti vietiin alusta loppuun johdonmukaisesti, ammattitaitoisesti, hyvällä asenteella ja toiveitani kuunnellen. Päällimmäisenä jäi mieleen asioinnin helppous, sovitusta kiinni pitäminen sekä viimeistelty ja toimiva lopputulos. Keväällä oli mukava seurata lumien sulamista siististä pihasta, jossa kaikki vesi virtasi juuri sinne, minne me joulukuussa Camillan kanssa päätimme sen virtaavan.”

Björn Krogius, Pitkämäentie 20 / Vantaa
– 8/20202 Salaoja- ja sadevesiremontti 102m
”Kiitos onnistuneesta työstä. Minusta omakotitalomme Rönntorpan salaojitus ja kattovesien viemäröinti tehtiin huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Nyt jälkeenpäin näyttä siltä että toimenpide on onnistunut ja olemme  lopputulokseen tyytyväisia. Voimme ilman muuta suositella KuCa Kaivaa Oy:tä muille vastaavaa toimenpidettä varten.”

Minna Lahti Naruportintie 56 / Espoo Nuuksio
– Pihatyöt 4/2020
”Kuca toteutti meillä ison piharempan keväällä 2020 ja kaikki sujui tosi hyvin. Olen äärimmäisen tyytyväinen. Camilla ällistytti projektihallinnalla ja aikataulut piti vaikka keksin koko ajan lisää hommaa + samaan aikaan tehtiin montaa eri asiaa. Camillalta sai tosi hyviä ehdotuksia maisemointiin ja moni asia saatiin paljon paremman näköiseksi mitä oli alunperin ajateltu. Vaikka Camilla ei itseään vihersuunnittelijaksi tituleeraa niin kyllä se ammattitaito näkyy myös tällä puolella. Voin ilomielin suositella antamaan Camillalle vapaat kädet toteutukseen. Lopputulos on upea. Erityismaininta pitää vielä antaa viimeistelystä: Kuca laittaa kaiken todella siistiksi.

Meidän remppa piti sisällään mm.: vanhat yli kasvaneet kuuset kaadettiin, kannot nypittiin pois, nurmialueet uusittiin (100 tonnia multaa), parkkialue laajennettiin ja nostettiin (100 tonnia erilaisia murskeita), talon salaojat tsekattiin ja pihan läpi vedettiin parit uudet salaojat ohjaamaan rinnetontin vesiä (aiemmin piha oli mutavellia monesta kohtaa), puuttuneet sadevesiviemärit ja putket lisättiin ohjaamaan vesiä pois talon viereltä, pääoven eteen saatiin upea uusi laatoitus (Kuca tekee myös kivitöitä), tontin reunalle istutettiin 50 timattituijaa, talon sivulle tehtiin pohjat terassille, lipputangon paikka vaihdettiin, sisäänajoportille tuli kivimuuri yms.”

Laura Ahlgren, Herrakunnantie 296 / Vihti
– Metsärinteen muokkaus (hevosille siirtotallin pohja, tarha-alueet, tiet, tasanteet ja lantalan paikka)  ja kivimuurit.
”Yhteistyö oli hyvää ja sujuvaa. Työ toteutettiin huolella ja ammattitaidolla, lopputulos oli jopa parempi kun olin osannut odottaa.
Piha oli erittäin haastava tehdä. Tontti on melko jyrkkä ja pohja kivinen. Kiviä käytettiin hienosti hyödyksi lopputuloksessa.
Voi lämpimästä suositella Camillaa tiimeineen!”

Markku Häkkinen / Vihti
– 2019 salaojaremontti
”Yhteydenpito Camillan kanssa sujui hyvin. Hänet sai hyvin kiinni ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Aikataulussa ja budjetissa pysyttiin hyvin. Teetimme urakan tuntityönä ja Camilla piti meidät ajantasalla kustannuksista.
Työ tehtiin huolellisesti ja taitavasti.”

Jari Hokka, As Oy Koritie 10 / Espoo
– 2018-2020 salaojaremontti 5 eri taloon
”Projekteissa mennyt kaikki suunnitelmien mukaisesti ja suunnilleen aikataulussakin. Tyytyväisiä olemme olleet myös viimeistelyyn, mm. kiveyksien osalta, ja pensaat ym. on otettu huomioon, palautettu alkuperäiseen paikkaan ja ehjinä.
Ahtaissa paikoissa on ympäristö pidetty siistinä koko työmaan ajan, ja jäljet kaikki on siistitty. Mitään jälkikäteen korjattavaa, reklamaatiota ei ole ollut.

Camillan kanssa oli helppo sopia tehtävistä asioista, ja toiveemme otettiin aina huomioon. Joskus pieniä muutoksia tuli, mutta hyvin perustellen. Budjettimme piti melko hyvin; pihan monimuotoisuus teetti jonkin verran lisätöitä, joka sitten toi hieman lisätunteja. Voimme suositella vastaaviin suurta huolellisuutta ja ammattitaitoa vaativiin tehtäviin.”

Sami ja Maija Rintamäki / Espoo, Kivenlahti
-2016 Uudiskohde, kalliotontin maisemointi sekä autotallin vierustäyttö.
Kivimuuri louhekivistä sekä kiviportaat vanhoista sokkelikivistä.

Jani Veikkolainen / Järvenpää
-2016 Uudiskohde, Pihan maisemointi ja ajotien viimeistely, suunnitteluapu.
”Camilla teki työnsä hyvin ja hänellä oli näkemystä pihan laitosta. Asiakaspalvelu oli miellyttävää!”

Sirkka Kiviniemi-Santonen ja Matti Santonen / Espoo, Laaksolahti
-2015 salaoja- ja sedevesijärjestelmän saneeraus sekä pihan maisemointi.
KuCa Kaivaa-yritys teki talomme salaojituksen kesällä 2015, joka sujui kaikin puolin suunnitelmien mukaisesti ja   mutkattomasti. Suosittelemmekin tätä yritystä koska:
– hinta kohdallaan, ei lisälaskutusta
– remontti pysyi hyvin aikataulussa ja valmistui suunnitelmien mukaisesti.
– ammattitaitoista työtä, tehokkaat työkoneet
– avoin ja selkeä laskutus
– työn jälki siistiä, ympäristö ja tien osuus muuttui paremmaksi
– ei korjauksia jälkeenpäin.
KuCa Kaivaa-salaojaremonttiinsa hyvin tyytyväisinä!”

Juhani ja Sirpa Ilmola / Vihti, Vanjärvi
-2014 Salaoja-ja sadevesijärjestelmän saneeraus.
-2015 Pihan uudistus ja maisemointi.
”Työn jälki on erinomaista”

Päivi ja Pekka Lehtomäki / Vihti, Irjalansaari
-2012 Vanhan mökin purku ja pohjat uudelle mökille.
-2016 Pihan maisemointi ja parkkialueiden teko.
”Tällä yrittäjällä on asenne kohdallaan”

Taloyhtiö- Kuusisaarenpolku 5, Helsinki / Kuusisaari
-2012 sadevesijärjestelmän saneeraus sekä piha-alueen kokonaisvaltainen uudistus.